Kávéval a világ körül – a Kifli kínálatában

Az őszi hűvös idő beálltával még jobban esik a forró kávé, mint máskor. A budapesti Kifli.hu kibővített szezonális kínálatával most a világ legkülönbözőbb pontjainak kávé-különlegességeit kóstolhatják meg a téma szerelmesei, három különböző földrészről, összesen tizenöt származási hely ízeit próbálhatják ki: Brazília, Burundi, Kolumbia, Costa Rica, Salvador, Etiópia, India, Indonézia-Jáva és Szumátra, Mianmar, Pápua Új-Guinea, Peru, Tanzánia, Uganda és Guatemala. 

Olyan frissen pörkölt különlegességek kerültek a kínálatba, mint a kizárólag november 1 és 31 között kapható Bányai szemes kávé, amelyből a Zwack féle Unicum Barista is készül. 

“A kávé általában a pörkölés utáni első hét és második hónap között adja a legjobb a romát, így különleges kávéinkat a készlet gyors rotációjával tartjuk folyamatosan frissen” – mondta el Rutka Zoltán, a Kifli.hu kategória managere. 

A Kifli.hu szemes és kapszulás formában is elérhető saját márkás kávéi sem hétköznapiak. Az UBOMI 100% arabica lassú dobos pörköléssel pörkölt kézműves kávé, ami 2023-ban elnyerte a PLMA 2023 NEMZETKÖZI “SALUTE TO EXCELLENCE AWARDS” GYŐZTESE díjat, “őrölt és szemes kávé” kategóriában. “Az íz mellett a csomagolás is fontos szempont számunkra, ezért az összes UBOMI babkávé 100%-ban újrahasznosítható alumentes csomagolásba van csomagolva, a kapszulák pedig otthoni környezetben is 100 százalékban komposztálható” – tette hozzá a szakember. 

Buongiorno!

Sokan gondolják az olasz stílust a kávézás csúcsának. A Kifli.hu kínálatában is külön kategóriát kaptak az olasz kávék, amiből választva pár kattintással máris olasz tengerparti kávézók illata terjenghet a nappaliban. Újdonság az igazán ínyenceknek a Segafredo Bar szemes kávé választéka, amiből bármilyen helyzetben kiváló kávét lehet főzni, de a megfelelő géppel készítve igazi Segafredo kávéházi élményt nyújt. 

A cég a koffeinmentes kávét fogyasztókra is gondol: kétfajta különleges alapanyagokból készült változat is elérhető, az egyiket szén-dioxiddal, a másikat vízzel koffein-mentesítik, de ami a legfontosabb, mindkettőt vegyszer nélkül. 

 A Kifli.hu őszi kávékínálata itt érhető el.

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

🔒 Exkluzív tudás: Kizárólag emailben!

A feliratkozással elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.